Welcome to Cloodo
Logo cloodo.com
Logo cloodo.com
Cloodo - company Listing - Boligdeal.dk
Boligdeal.dk
Rating Cloodo

893 Reviews - Trustscore 3.4

This company was last updated May 23, 2022 byCloodo

About Boligdeal.dk

Skriv til [email protected], hvis du har brug for hjælp eller har et problem. Så vender vi tilbage hurtigt.

Man skal være betalingsbruger for at få adgang til de fleste services. Som betalingsbruger tegner man et løbende abonnement, som løber indtil man afmelder abonnementet.

Når man opgraderer til betalingsbruger, får man 3 fordele: 1: Man får en fremhævet og frikøbt boligsøgerannonce, så boligudbyderne kan kontakte een gratis. 2: Man får adgang til den samlede database med boliger, bestående af webadresser til de ledige boliger som vores robotcrawler har fundet overalt på nettet. 3: Man får hurtigt besked om nye boliger, så man kan være blandt de første der kontakter boligudbyderen.

Det understreges at boligerne i søgemaskinen primært er søgeresultater, hvor der angives en mindre mængde data, og hvor der linkes videre til de websites, hvor de ledige boliger er lagt op og annonceret. For at give et så omfattende overblik over boligmarkedet som muligt, medtages boliger fra næsten alle tænkelige kilder. Hvis der er specielle ting der gør sig gældende ved en bolig, skal man som bruger bekræfte at man har forstået dette ved at sætte et hak i en tjekbox for at komme videre i flowet. Der er kun få boliger, der er oprettet manuelt af oprettede brugere.
WR
Rating Cloodo

Reviews 893

Filter by:

Excellent
0%
Great
0%
Average
0%
Poor
0%
Bad
0%
Logo cloodo.com

Cloodo helps to accellerate Digital Transformation for any business with Know-How Agencies supported by Smart Project Management Apps and Secured Payment for Final Result

Cloodo is a trademark of Cloodo Inc, an Atlas company with registered address at Suite 206, 651 N Broad St , MiddleTown, NewsCattle, Delaware, US

Get it on Google Play
Logo icon cloodo.com

Cloodo Inc. Copyright ©2011-2021 All Rights Reserved.